Menu

Mijn winkelwagen

0

De groothandel voor de opticien Gratis verzending Contact: 050 551 5200 / whatsapp: 06 38 68 28 82 / info@optiplus.nl Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter

Service en FAQ

Bereikt een product je niet zoals je het had verwacht? Niet goed, nieuw product of geld terug! Ook dat hoort bij onze service. Neem contact met ons op wanneer je ontevreden bent met je aangeschafte product en we bieden je een passende oplossing aan.

FAQ

Hoe bestel ik online bij Optiplus?

Om via de website te bestellen, moet je klant zijn of klant worden van Optiplus. Om klant te worden kun je je hier aanmelden. Na je aanmelding ontvang je een e-mail met een tijdelijk wachtwoord. Dit wachtwoord kun je vervolgens wijzigen in uw profiel.

Na je bestelling in de webshop, ontvang je een e-mail met een bevestiging van je bestelling.

Hoe vind ik het artikel dat ik zoek?

Je kunt op verschillende manieren het product vinden dat je zoekt:

1. Via het webshopmenu boven aan de pagina. Je kunt klikken op een hoofdcategorie (bijvoorbeeld 'werkplaats'), vervolgens op een subcategorie (bijvoorbeeld 'gereedschap'). 

2. Via het zoekveld boven het webshopmenu. Je kunt hier de artikelcode invoeren of de naam van het artikel.

Bij een aantal artikelen kun je gebruik maken van filters, deze staan links op de pagina. Als je veel zoekresultaten hebt, is het handig om hier je keuze te verfijnen. 

Wat zijn de verzendkosten?

We rekenen geen verzendkosten voor bestellingen naar Nederland of België.

Het lukt mij niet om in te loggen

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je op de inlogpagina een nieuw wachtwoord aanvragen. Lukt dit niet, neem dan telefonisch contact met ons op: +31(0)50 551 52 00.