De groothandel voor de opticien Gratis verzending Contact: 050 551 5200 / WhatsApp: 06 38 68 28 82 / info@optiplus.nl Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram

Menu

Technische service

Hoofd visual.png

Maak het verschil met je technische service

Voor een prachtig nieuw montuur, lenzen en kwaliteitsglazen weten klanten je altijd te vinden. Maar weten ze ook welke reparaties je voor hen kunt uitvoeren? Een mooie bril blijft mooi met aandacht en service!

Gebruik ons gratis marketing materiaal en laat je klanten via social media, je nieuwsbrief en je website weten waarvoor ze bij jou terecht kunnen. Een bril die niet lekker zit, kleine beschadigingen heeft of een allergische reactie geeft, jij hebt de kennis en kunde in huis om je klant ook na de aankoop van dienst te zijn. Je maakt het verschil met persoonlijke service!

Up-to-date blijven met je technische service of even bekijken hoe die reparatie ook alweer moet? Bekijk onze technische tips > 

Onze technische service voor jou

Ook wij bieden een aantal technische services zoals biocoat nano coating en titanium lassen. Bovendien krijg je tot en met 30 september 10% korting op deze diensten!

  • Biocoat is een transparant laagje dat op een montuur wordt aangebracht en een permanente barrière vormt tegen al het vuil. Hierdoor vermindert verkleuring en blijft een montuur langer mooi. Ook bij allergieën van de huid is BioCoat super handig! Door het Nanolaagje komt het materiaal van het montuur niet meer in aanraking met de huid.

  • Onze lasexpert Paula last heel precies breuken en scheuren in metalen en titanium monturen. Ze gebruikt een speciaal laser lasapparaat, dus zonder vlam. Hierdoor wordt de bril vrijwel onzichtbaar gerepareerd (geen lakschade). 

Hier lees je hoe je gebruik kunt maken van deze diensten >

Facebook afbeeldingen

Deze afbeeldingen zijn precies op maat voor Facebook. Klik op de afbeelding om deze te downloaden, je kunt ze vrij gebruiken.

MC Werkplaats service FB11 (1).png MC Werkplaats service FB11.png MC Werkplaats service FB8.pngMC Werkplaatsservice FB10.png

MC Werkplaats service FB6.png MC Werkplaats service FB4.png 

MC Werkplaats service FB3.png MC Werkplaats services FB1.png

MC Werkplaats service FB12.png MC Werkplaats service FB14  (1).png

Instagram afbeeldingen

Deze afbeeldingen zijn precies op maat voor Instagram. Klik op de afbeelding om deze te downloaden, je kunt ze vrij gebruiken.

MC Werkplaatsservice Inst2.png MC Werkplaats service Inst12.png

MC Werkplaats service INst8.png MC Werkplaats service INsta6.png

MC Werplaats service Inst1.png MC Werplaats services INsta2.png

Video

Bekijk de video hieronder of op ons YouTube kanaal en deel het via YouTube op jouw social media kanalen. Email ons op marketing@optiplus.nl en wij sturen je het filmpje toe in MP-4 formaat. 

U bent hier:
Optiplus
Werkplaats

Werkplaats

<< naar 'mini-campagne' overzicht

Top