De groothandel voor de opticien Gratis verzending Contact: 050 551 5200 / WhatsApp: 06 38 68 28 82 / info@optiplus.nl Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram

Menu

Sportieve start

running winter_header.jpg

Een sportieve start van 2021

Vorig jaar had je waarschijnlijk heel wat goede voornemens over sporten en bewegen. Weer die groepsles in, eindelijk echt gebruik maken van dat sportschool abonnement, wat vaker een balletje trappen met de kinderen of toch wat vaker bij de training aanwezig zijn.

De sportschool en trainingen kunnen we (helaas) wel vergeten deze januari. Maar dat is geen excuus om niet te gaan bewegen! In onze blog lees je drie redenen waarom je toch echt moet gaan sporten >

Je kunt deze blog publiceren op je website, in je nieuwsbrief noemen of in delen gebruiken voor je social media posts. Want natuurlijk moeten jouw klanten ook gaan bewegen en dan het liefst met een mooie sportbril op hun neus van jou! Gebruik de onderstaande gratis social media afbeeldingen voor je Facebook en Instagram berichten en vertel je klanten dat ze bij jou moeten zijn voor een sportbril op maat. 


Zo gebruik je onze blog en social media afbeeldingen

Heb je ook nog het goede voornemen om meer te doen met social media? Dat komt goed uit! Iedere maand publiceren we een nieuwe blog en nieuwe social media afbeeldingen over ogen, brillen, optiekservice en oogzorg. Zo blijf je bij je klanten in gedachten en heb je ze elke keer weer wat nieuws en interessants te melden.

Dit kun je ermee:
De blog kun je op je website  publiceren, bijvoorbeeld op een speciale blogpagina. Iedere maand publiceren wij een nieuwe blog die je zo kunt overnemen. Met de social media afbeeldingen en in je nieuwsbrief leid je klanten naar de blog toe. Zo krijg je meer bezoekers op je website en in je winkel!

De social media afbeeldingen zijn op maat gemaakt voor Instagram en Facebook. Post regelmatig op deze kanalen en blijf top-of-mind bij je klanten. Je kunt de afbeeldingen ook inzetten voor social media advertenties en zo nieuwe klanten bereiken. 

10% korting op sportbrillen in januari

Heel januari krijg je op alle sportbrillen (Progear Eyeguard, Leader en B&S sportbrillen) 10% korting! Gebruik de code 'sportief2021' in je winkelwagentje en de korting wordt automatisch verrekend. 

Shop sportbrillen >

Meer weten over deze sportbrilmerken? Bekijk dan de merkenpagina's over Progear Eyeguard en Leader!

Facebook afbeeldingen

Deze afbeeldingen zijn precies op maat voor Facebook. Klik op de afbeelding om deze te downloaden, je kunt ze vrij gebruiken. Laat je klanten weten dat ze bij jou moeten zijn voor een sportbril op maat!

Sportievestart2021FB2.png SportievestartFB3.png

SportievestartFB8.png SportievestartFB9.png

SportievestartFB4.png SportievestartFB7.png

SportievestartFB5.png SportievestartFB6.png

SportievestartFB1.png

Instagram afbeeldingen

Deze afbeeldingen zijn precies op maat voor Instagram. Klik op de afbeelding om deze te downloaden, je kunt ze vrij gebruiken.

Sportievestart2021Insta2.png SportievestartInsta3.png

SportievestartInsta8.png SportievestartInsta9.png

SportievestartInsta5.png SportievestartInsta7 (1).png

SportievestartInsta4.png  SportievestartInsta6.png

SportievestartInsta1.png

Ken je onze sportbrillen al? Nu met 10% korting!

Sporten

<< naar 'mini-campagne' overzicht

Top