De groothandel voor de opticien Gratis verzending Contact: 050 551 5200 / WhatsApp: 06 38 68 28 82 / info@optiplus.nl

Menu

Milo & Me Campagne 2023: Bright City Styles

1301904_8.jpg

Milo & Me campagne - Bright City Styles

When the city is your playground, the sky is the limit


Voor deze speciale collectie hebben we onze meest populaire Milo & Me modellen Kim, Alex, Sara en Charly in een nieuw jasje gestoken! 

De nieuwe collectie is semi-transparant en heeft een lichte, luchtige uitstraling in pasteltinten met ton sur ton veren. Net als onze reguliere collectie kunnen ze tegen een flink stootje en zijn ze zeer comfortabel en flexibel. 

Binnenkort ontvang je onze nieuwe catalogus. Je kunt 'm hieronder alvast downloaden, klik hiervoor op de afbeelding.

Catalogus 2023 voorkant

Nieuwe collectie!

De monturen van Milo & Me zijn ontwikkeld om aan te sluiten aan de levensstijl van kinderen. Zodat ook kinderen met een bril de vrijheid voelen om te spelen, stoeien en onderzoeken zoals zij dat willen. Dat zie je terug in de gekozen materialen en de trendy vormgeving. Sterk, flexibel, lichtgewicht én mooi. 

Met de campagne wordt onze nieuwste collectie gelanceerd met daarin drie mooie trendy modellen in verschillende maten en kleuren.

Beeld Charly

Charly transparant

De Charly is speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters van 2 t/m 5 jaar. Het is een rond model met een zachte lijn. Charly transparant komt in 2 maten, elke maat is verkrijgbaar in 3 kleuren.

Beeld Saar

Sara transparant

De Sara heeft een vorm die veel meiden zou aanspreken. Een heel klein tikje cateye maar vooral stoer en eigenwijs! De Sara transparant is in 2 maten (3-5 en 6-9) beschikbaar, elke maat komt in 3 kleuren. 

Beeld Alex

Alex transparant

De Alex is een stoer, rechthoekig model met een zachte onderlijn. Een echte allrounder voor jongens en meiden! De Alex is er in 2 maten: 6-9 jaar en 10-12 jaar. Elke maat is er in 3 kleuren. 

Beeld Kim

Kim transparant

De Kim is een uniseks, wat ronder model. In de transparante collectie beschikbaar in twee maten: van 6-9 jaar en van 10-12 jaar, elke maat is er in 3 kleuren. 

Bekijk ze allemaal >

Merchandise en POS materiaal

Natuurlijk kunnen de monturen uit de Bright City Styles collectie per stuk besteld worden. Maar met één van onze pakketten profiteer je van gratis merchandise en POS materiaal! Kies zelf de monturen (ook uit de reguliere collectie).

Small - 8 monturen naar keuze
+ Merchandise pakket small

Medium- 16 monturen naar keuze
+ Merchandise pakket medium

Large - 24 monturen naar keuze
+ Merchandise pakket large

Bij bestelling van 8-15 monturen krijg je automatisch het small pakket toegestuurd, bij 16 tot 23 monturen het medium pakket en bij bestelling van 24 monturen of meer het large pakket. Mocht je het pakket niet willen ontvangen bij je bestelling, geef dit dan aan onder 'opmerkingen' in je winkelwagentje. 

Shop Milo & Me > 

Download en deel de campagnefoto's en -video's!

Afbeeldingen en video kun je hier downloaden en vrij gebruiken voor onder andere je website en social media kanalen. 

Instagram logo 2.jpg Volg onze rebels op Instagram via /miloandme.eyewear!

Bekijk de Milo & Me collectie >

Deze sterke en flexibele kinderbrillen zijn gemaakt voor actieve kinderen!

<< naar 'Marketingmateriaal Milo & Me' overzicht

Top