De groothandel voor de opticien Gratis verzending Contact: 050 551 5200 / WhatsApp: 06 38 68 28 82 / info@optiplus.nl

Menu

Over ons

Al meer dan 25 jaar passie voor optiek

Onze vakmensen hebben passie voor optiek, en dat merk je! Al meer dan 25 jaar zijn we de gespecialiseerde groothandel voor de opticien. Daarom kiezen we altijd voor kwaliteit en weten we alles over onze artikelen en hoe je deze gebruikt. Zodat we samen jouw klant laten ervaren waarom de opticien het verschil maakt.

Hier kun je bij ons op rekenen

 • Groot assortiment, snelle levering en altijd gratis verzending in Nederland en België. 
 • Wij hebben de meeste producten in ons assortiment ruim op voorraad. Vandaag besteld, morgen in huis. 
 • Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten. We selecteren onze fabrikanten met zorg en werken al jaren samen met de beste producenten. We doen geen concessies aan kwaliteit en veiligheid. Daarbij hanteren wij reële prijzen.
 • Wij staan je op een vriendelijke manier te woord en denken met je mee. We hebben de productkennis in huis om op je vragen een snel en goed antwoord te geven. Onze vakmensen zijn trots op hun product en dat merk je!
 • Wij hebben oog voor mens en milieu. We kiezen alleen voor fabrikanten die oog hebben voor onze omgeving. We eisen bijvoorbeeld van onze leveranciers en partners dat ze verantwoord omgaan met chemische stoffen (REACH-proof) en dat ze produceren onder correcte arbeidsomstandigheden.
 • We investeren in nieuwe technieken, verbeterde productiemethoden en innovatieve producten. Op die manier kun je je klanten voorzien van de nieuwste producten en beste innovaties.

Onze vakmensen

 • Kees Rozema

  CEO
  Kees is 25 jaar geleden Optiplus gestart en staat nog steeds aan het hoofd van de organisatie. Hij heeft passie voor optiek en is altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve producten voor onze klanten. Hij gaat graag in gesprek met opticiens en bedrijven in de optiek om te onderzoeken waar nieuwe mogelijkheden en behoeften liggen.
 • Harke Houtman

  Verkoop binnendienst
  info@optiplus.nl
  Harke is medewerker van het eerste uur. Hij weet werkelijk alles van onze producten; van ieder schroefje en ieder padje. Je krijgt hem aan de telefoon als je ons belt. Het Groningse accent is even wennen, maar al snel wil je niets anders meer!
 • Jack Oosting

  Verkoop binnendienst
  info@optiplus.nl
  Ook Jack kun je aan de telefoon krijgen als je telefonisch contact met ons opneemt. Daarnaast bestiert hij het magazijn en regelt hij de inkoop. Jack is ook een medewerker van het eerste uur, hij kent ons assortiment dan ook door en door.
 • Edechiena Huizingh

  Administratie
  edechiena@optiplus.nl
  Edechiena is onze administratieve duizendpoot! Zij regelt alles rondom financiele zaken maar neemt ook regelmatig binnendienst taken op zich. Ook Edechiena is al vanaf het (bijna) eerste uur Optiplusser!
 • Arjan van de Stoel

  Magazijn medewerker
  Arjan pakt jouw bestelling in en maakt het klaar voor verzending. Elke dag verlaten honderden pakketten ons magazijn, Arjan zorgt ervoor dat ze op de juiste plek terecht komen!
 • Paula van der Vegt

  Magazijn medewerker
  Paula is naast magazijn medewerker, expert op het gebied van titaniumlassen en nano coating aanbrengen. Heel precies werkt ze met ons laserlasapparaat om vele brillen per dag weer te repareren.
 • Jacco Valenteijn

  Verkoop buitendienst
  jacco@optiplus.nl
  Jacco komt op afspraak bij je langs om je ons assortiment te laten zien. Ook voor apparaten repareren en werkplaatsen inrichten draait hij zijn hand niet om!
 • Ivo Dirkx

  Verkoop buitendienst Belgie
  i.dirkx@optiplusbelgium.be
  Ivo bezoekt onze Belgische klanten! Sinds 2013 zijn we ook in Belgie actief, Ivo zorgt ervoor dat onze Vlaamse en Waalse klanten kennis maken met onze producten en diensten.
 • Robin Rozema

  Inkoop en marketing
  robin@optiplus.nl
  Robin is onze benjamin! Hij zorgt voor de inkoop bij onze leveranciers en fabrieken. Ook ondersteunt hij bij marketing werkzaamheden.
 • Marieke Florisson

  Marketing
  marketing@optiplus.nl
  Marieke houdt zich met name bezig met het schrijven van marketingcontent, social media en onze online bestelplatforms. Samen met Marle en Kees bezoekt ze veel buitenlandse beurzen om inspiratie op te doen voor nieuwe producten en trends.
Top