De groothandel voor de opticien Gratis verzending Contact: 050 551 5200 / whatsapp: 06 38 68 28 82 / info@optiplus.nl Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram

Menu

Zo maak je een succes van je Back-to-school actie!

_DSC7051.jpg22-07

Back-to-school is dè periode in het jaar om je kinderbrillencollectie onder de aandacht te brengen. 

Weet jij al hoe je dat gaat doen? Wij geven je tips en gratis marketingmateriaal om je jonge klanten (en hun ouders) te bereiken via een back-to-school campagne. We hebben social media afbeeldingen, een poster, een blog, een video en een infographic voor je gemaakt. Lees onze tips en gebruik het marketingmateriaal om maximaal te scoren met je kidscollectie! 

Tips en gratis marketingmateriaal >

Kun je nog wel een frisse, stoere kinderbrillencollectie gebruiken?
Profiteer van de tijdelijke actie op Milo & Me kinderbrillen. Bekijk onze sterke en stoere kidseyewear collectie van Milo & Me en profiteer van de tijdelijke actie: 12 brillen voor de prijs van 11, inclusief display en merchandise (geldig tot 14 september)! Plaats 12 brillen naar keuze en de display in je winkelmandje, gebruik de code Milo2020 en de korting wordt automatisch verrekend. Gebruik onze tips en marketingmateriaal en je bent helemaal klaar om te gaan pieken in de back-to-school periode!

« Terug

Top