De groothandel voor de opticien Gratis verzending Contact: 050 551 5200 / WhatsApp: 06 38 68 28 82 / info@optiplus.nl

Menu

Gratis je bril laten BioCoaten!

21-01

Nieuw bij Optiplus, BioCoat, de perfecte bescherming voor je montuur! Met BioCoat wordt een transparant laagje aangebracht op je montuur. Dit 100% dichte laagje vormt een permanente barrière tegen al het vuil en andere schadelijke omgevingsfactoren. 
Hierdoor is het montuur gemakkelijk schoon te maken en is het beschermd tegen verkleuring door huidcontact. Ook bij allergieën van de huid, is BioCoat uitermate geschikt! De beschermende Nano laag om het montuur zorgt er voor dat het materiaal van het montuur de huid niet kan irriteren.

BioCoat kan veilig worden toegepast op alle montuurmaterialen met uitzondering van textiel. Een mooie service voor je klanten!

Centrop Sales actie: TEST HET NU ZELF!
Probeer nu gratis Biocoat! Stuur je montuur naar ons op, en haal hem gratis gecoat weer op bij onze stand op de Centrop Sales. Ervaar nu zelf hoe BioCoat je montuur beschermt tegen vuil en huidvet.

Wat je moet doen: 
1. Stuur je montuur, zonder glazen, op naar: Optiplus BV, Molenwieck 3a, 9351 ND Leek
2. Vermeld je naam en de naam van je Optiekzaak
3. Zorg ervoor dat je montuur hier uiterlijk dinsdag 26 januari is
4. Haal je gecoate montuur op bij onze stand (A29) op de Centrop Sales!

Meer weten over BioCoat of een bril laten behandelen? Neem dan contact met ons op via info@optiplus.nl of 050 551 5200 of via Whatsapp op 06- 38 68 28 82.

« Terug

Top