De groothandel voor de opticien Gratis verzending Contact: 050 551 5200 / WhatsApp: 06 38 68 28 82 / info@optiplus.nl Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram

Menu

Gezonde ogen

Kopie van Kopie van MC Werkplaats service FB6 (2).png

Wat voeding met je ogen doet

Dat een gezonde levensstijl de basis is van een gezond lichaam, dat weet iedereen. Maar wist je dat er veel bewezen connecties zijn tussen bepaalde voedingsstoffen en de gezondheid van je ogen?

Zo kunnen antioxidanten leeftijdsgebonden maculadegeneratie vertragen en is er een verband tussen droge ogen en het eten van omega-3-vetzuren.

In onze blog lees je precies welke voedingsmiddelen goed zijn voor je ogen! >

De blog kun je gebruiken voor jouw communicatie naar je klanten, bijvoorbeeld op je website of in je nieuwsbrief. Onderstaande afbeeldingen kun je gebruiken op je social media kanalen. Gebruik stukjes uit de blog voor de tekst bij de afbeeldingen. De afbeeldingen zijn precies op maat voor Instagram en Facebook, klik er op om ze te downloaden.

Tijdelijke actie: 120 reinigingssprays met jouw logo super voordelig!

Bij gezonde ogen hoort natuurlijk ook een gezonde, schone bril! Hoe leuk is het om reinigingssprays met je eigen logo weg te geven? Probeer nu tijdelijk onze Clarity Ultra Clean 30ml extra voordelig, de actie is geldig tot en met 30 november >

Facebook afbeeldingen

Deze afbeeldingen zijn precies op maat voor Facebook. Klik op de afbeelding om deze te downloaden, je kunt ze vrij gebruiken.

Hou je ogen gezond! FB.pngGezonde ogen

voedingenogenFB1.png voedingenogenFB2.png

voedingenogenFB3.png voedingenogenFB4.png

voedingenogenFB6.2opnieuw.png voedingenogenFB7.2opnieuw (1).png

voedingenogenFB8opnieuw.png voedingenogenFB5.2 (1).png

Instagram afbeeldingen

Deze afbeeldingen zijn precies op maat voor Instagram. Klik op de afbeelding om deze te downloaden, je kunt ze vrij gebruiken.

voedingenogeninst1.png _voedingenogenINst4.png

voedingenogenInst2.png voedingenogenInst3.png

voedingenogenInst8.png voedingenogenInst6opnieuw.png

voedingenogenInst7opnieuw.png voedingenogenInst5 (2).png

<< naar 'mini-campagne' overzicht

Top