De groothandel voor de opticien Gratis verzending Contact: 050 551 5200 / whatsapp: 06 38 68 28 82 / info@optiplus.nl Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram

Menu

Welke technische service bied jij?

Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van MC Werkplaats service FB5.png10-09

Voor een prachtig nieuw montuur, lenzen en kwaliteitsglazen weten klanten je altijd te vinden. Maar weten ze ook welke reparaties je voor hen kunt uitvoeren? Een mooie bril blijft mooi met aandacht en service!

Gebruik ons gratis marketing materiaal en laat je klanten via social media, je nieuwsbrief en je website weten waarvoor ze bij jou terecht kunnen. Een bril die niet lekker zit, kleine beschadigingen heeft of een allergische reactie geeft, jij hebt de kennis en kunde in huis om je klant ook na de aankoop van dienst te zijn. Je maakt het verschil met persoonlijke service!

Bekijk het gratis marketingmateriaal >

Onze technische service voor jou

Ook wij bieden een aantal technische services zoals biocoat nano coating en titanium lassen. Bovendien krijg je tot en met 30 september 10% korting op deze diensten!

  • Biocoat is een transparant laagje dat op een montuur wordt aangebracht en een permanente barrière vormt tegen al het vuil. Hierdoor vermindert verkleuring en blijft een montuur langer mooi. Ook bij allergieën van de huid is BioCoat super handig! Door het Nanolaagje komt het materiaal van het montuur niet meer in aanraking met de huid.

  • Onze lasexpert Paula last heel precies breuken en scheuren in metalen en titanium monturen. Ze gebruikt een speciaal laser lasapparaat, dus zonder vlam. Hierdoor wordt de bril vrijwel onzichtbaar gerepareerd (geen lakschade). 

Hier lees je hoe je gebruik kunt maken van deze diensten >

« Terug

Top