De groothandel voor de opticien Gratis verzending Contact: 050 551 5200 / whatsapp: 06 38 68 28 82 / info@optiplus.nl Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram

Menu

Een beetje vrolijkheid in Corona tijd!

15-04

Zoals je misschien wel weet, staan onze eigen kinderen en hun vriendjes regelmatig model voor onze Milo & Me kinderbrillen. Want Milo & Me is met liefde gemaakt voor little rebels: kinderen die trampoline springen en ondersteboven in het klimrek hangen. Kinderen die voetballen, skaten, moddertaartjes bakken en met hun zusje vechten. Kortom: voor alle kinderen.

Daarom laten wij graag kinderen zien zoals ze zijn! Daarbij hoort een stevige, flexibele en comfortabele bril die er ook nog goed uit ziet. Zodat kinderen niet aan hun bril hoeven denken tijdens het spelen en zich gewoon goed voelen met hun bril op hun neus!

Nieuwe foto's!

Vorige week organiseerden we een photoshoot met Emily, Rosa, Rosalie, Jesper en Sam voor frisse voorjaarsfoto's. Corona-proof: onze fotograaf bleef op afstand en alleen broertjes en zusjes konden samen op de foto. En wat zijn de foto's mooi geworden! 

NZ6_8711.jpg

Download gratis en gebruik voor jouw (online) marketing

Wat een vrolijkheid laten de kinderen zien! Word je hier ook zo blij van? Alle afbeeldingen kun je gratis downloaden op onze webshop en vrij gebruiken voor de promotie van Milo & Me kinderbrillen, online en offline. 

Doe je ook mee met onze #playinthebackyard op Instagram en Facebook? Plaats de hashtag #playinthebackyard bij je kinderbril posts en laat zien dat jij denkt aan alle kids die nu in de tuin spelen in plaats van met hun vriendjes. 

Bekijk de foto's >

NZ6_8207.jpg NZ6_8442.jpg

NZ6_8864.jpg

« Terug

Top