De groothandel voor de opticien Gratis verzending Contact: 050 551 5200 / whatsapp: 06 38 68 28 82 / info@optiplus.nl Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram

Menu

Milo & Me photoshoot in tijden van Corona

Image from iOS (3).jpg09-04

Maanden van tevoren hadden we onze Milo & Me photoshoot gepland en toen kwam Corona. De foto's zouden gebruikt worden voor ons marketingmateriaal maar we zouden ook portretfoto's maken voor een artikel in de Oculus (mei editie). We hadden drie kinderen met een Milo & Me bril geinterviewd, daar moest natuurlijk een mooie foto van bij het artikel! Jesper, Emily en Rosa zitten bij elkaar in de klas, hebben allemaal een Milo & Me bril en vertellen (in het licht van onze superhero campagne) over hun kracht en waar ze goed in zijn. En natuurlijk over hoe het is om een bril te dragen en waarom deze bril bij hen past. De foto's voor ons marketingmateriaal zouden op dezelfde dag worden gemaakt om weer mooie, frisse, lente foto's te hebben. 

Wat te doen, de photoshoot afzeggen, oude foto's gebruiken? Nee, creatief zijn! Onze vaste fotograaf was wel in voor een photoshoot op afstand en de kinderen (en hun ouders) ook! Woensdag 8 april hebben we op ruime afstand prachtige foto's kunnen maken. Eerst de portretfoto's van Emily, Jesper en Rosa en daarna de voorjaarsfoto's met dezelfde Rosa en broer & zus Rosalie en Sam. Het weer werkte mee, de kinderen vonden het geweldig en de locaties waren top: vlakbij de woning of in de achtertuin van de kinderen waardoor niemand hoefde te reizen. Helaas moesten de kinderen natuurlijk per kind worden gefotografeerd, alleen broer en zus konden samen op de foto. Afstand houden van je vriendjes is te lastig als je 9 bent! Maar wat is het resultaat mooi geworden, zowel de voorjaars marketingfoto's als de portretfoto's van onze Milo & Me toppers! Binnenkort kun je ze hier op optiplus.nl bekijken en downloaden. 

Image from iOS (4).jpg Image from iOS (5).jpg

« Terug

Top