De groothandel voor de opticien Gratis verzending Contactpersoon: 050 551 5200 / whatsapp: 06 38 68 28 82 / info@optiplus.nl Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram

Menu

O denneboom wat zijn je glazen superschoon!

Kerst.jpg02-12

Een optiekerig kadootje onder de Kerstboom? Why not! Geef je klanten de nodige kerstkado inspiratie met deze optiek-kado top 5:

 1. Een brillenbad voor kraakhelder zicht.

  Maak korte metten met vettige vlekken op je brillenglazen na hetkerstdiner! Zelfs als je hele keuken vet is na het gourmetten, zijn je brillenglazen stralend helder na dit brillenbad. Of bied je je klanten de èchte optiek-schoon-ervaring met deze ultrasoon voor thuisgebruik?


 2. Een kwaliteitsleesbril!

  Geen drogisterij- en supermarktbrilletjes meer, een èchte kwaliteitsleesbril van B&S is een superkado met de feestdagen. Daar kan elke 40+ hipster mee aankomen bij de borrel!
 3. Een vuurwerk-veilig pakket met Alpine gehoorbescherming en een vuurwerkbril.

  Onze vuurwerkbrillen zijn voorzien van een veiligheidscertificaat en natuurlijk REACH proof geproduceerd. Met Alpine gehoorbescherming doen je trommelvliezen het ook na de jaarwisseling nog. Party on! 4. Een trendy skibril

  Flitsend de skipiste afdalen doe je met een Leader skibril, zowel voor kids als volwassenen. Zó mooi dat je hem bijna niet wilt afzetten voor de après ski.. 5. 3d overzetbril of voorhanger.

  Genieten van de nieuwste 3d kerstfilm in de bios en dan dat vervelende bioscoopbrilletje half over je bril zetten, valt af, zit niet lekker.... Herkenbaar? Een 3d overzetbril of voorhanger is een uitkomst.

« Terug