De groothandel voor de opticien Gratis verzending Contactpersoon: 050 551 5200 / whatsapp: 06 38 68 28 82 / info@optiplus.nl Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram

Menu

Sam Feldt en Alpine komen in actie

image001.jpg08-10

Het grootste dance evenement ter wereld barst bijna los! Alpine gaat rondom ADE 2019 samen met wereldster Sam Feldt en platenlabel Spinnin’ Records de strijd aan tegen gehoorschade. De komende periode kom je zonder twijfel de slogan ‘Love the music. Protect your ears’. tegen. Een statement die Sam Feldt, bekend van superhits als ‘Post Malone’, vol overtuiging weet over te brengen: “Met goede gehoorbescherming zorg je niet alleen goed voor je oren, je ervaart de muziek ook veel beter. Ook over 10 of 20 jaar.”

Sam Feldt en Alpine: ‘Love the music. Protect your ears.’

Je kent Sam Feldt van internationale superhits als “Show Me Love” en “Post Malone”. DJ’s en muzikanten zoals Sam Feldt kunnen zonder hun gehoor hun beroep niet uitoefenen. De Brabantse DJ vindt het daarom onwijs belangrijk om deze boodschap ook bij zijn fans over de bühne te krijgen. “Ik vind het belangrijk dat iedereen niet alleen nu, maar ook over 10 of 20 jaar van muziek kan blijven genieten. Met goede gehoorbescherming geniet je evenveel of eigenlijk zelfs nog meer van muziek. Op dit moment komen er elk jaar 20.000 jongeren met gehoorschade bij. Samen met Alpine en Spinnin’ wil ik ervoor zorgen dat dit er niet nog meer worden.”

Gehoorschade door festival: eeuwig zonde

Vorig jaar heeft onderzoeksbureau The Choice in opdracht van Alpine onderzoek gedaan naar gehoorschade onder festivalbezoekers. Daaruit bleek dat maar liefst 60 procent (!) van de Nederlanders wel eens gehoorklachten heeft na het bezoek aan een festival of concert. In het onderzoeksrapport noemde een KNO-arts het aantal jonge mensen met gehoorschade ‘schrikbarend’. Deze cijfers zijn inderdaad zorgwekkend, maar vooral ook eeuwig zonde. Gehoorschade is namelijk eenvoudig te voorkomen. Met goede festivaloordoppen zoals Alpine PartyPlug en de PartyPlug Pro voorkom je niet alleen een tijdelijke of permanente piep, maar geniet je ook van een veel betere muziekervaring.

Om deze actie te steunen "Love the music, love your ears" deel deze video via social media of op je website. 

« Terug