De groothandel voor de opticien Gratis verzending Contactpersoon: 050 551 5200 / whatsapp: 06 38 68 28 82 / info@optiplus.nl Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram

Menu

Bezoek ons op de Centrop Sales

27-08

Op 8 en 9 september staan we voor je klaar op stand A28 op de Centrop Sales!

Dit zijn onze highlights:

  • Werkplaats liefhebbers opgelet! Bezoek ons Testlab, hier kun je naar hartenlust gereedschappen uitproberen. Schroevendraaiers, moersleutels, tangen en handige tools van B&S zijn ruimschoots aanwezig om de testbrillen onder handen te nemen. 
  • En ook deze keer staat het stoere kinderbrillenmerk Milo & Me weer centraal op onze stand. Niet alleen kun je de nieuwste modellen bekijken maar ook de merchandise en het promotiemateriaal is flink uitgebreid! Probeer gerust uit hoe sterk, lichtgewicht en flexibel deze stoere monturen voor actieve kinderen zijn.
  • Trek gekregen? Gelukkig staat de Koekbar er weer! Op de Koekbar staat een prachtige antieke koekjesmachine die met de hand wordt aangezwengeld. Zo rollen er in een mum van tijd vele koekjes op de band, die plekke in de oven worden afgebakken. Kom de heerlijke Milo&Me koekjes proeven of neem ze mee voor thuis ;-)

En natuurlijk hebben we mooie aanbiedingen voor je!

  • Milo&Me kinderbrillen €53 korting op:  24 monturen naar keuze met een gratis presentatiebox, promotiepakket (display en 2 posters) en merchandisepakket ( 12 tasjes, 12 caps, 12 sleutelhangers, 12 armbandjes, 5 lunchboxen en 5 drinkflessen) 
  • Croakies koordjes: Display mountain met 42 stuks met €45 korting en display surfboard met 24 stuks met €40 korting
  • Schroevendraaiersets en moersleutelsets: alle sets 25% korting (niet in combinatie met andere kortingen)

Op stand zijn aanwezig: Marieke, Chantal, Jacco en Ivo

  

Tot dan!

« Terug