De groothandel voor de opticien Gratis verzending Contactpersoon: 050 551 5200 / whatsapp: 06 38 68 28 82 / info@optiplus.nl Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram

Menu

Kom heerlijke speculaasjes proeven tijdens de Centrop Sales!

VISUAL HOME MILO.jpg29-01

For the dreamer, the explorers and the rebels. Be you, your eyewear can handle it. Dat is de boodschap van de nieuwe Milo&Me kinderbrillen collectie van Optiplus.
Met deze stoere en sterke brillen kunnen kinderen spelen, sporten en bewegen zoals ze willen. Zonder bang te hoeven zijn dat hun bril kapot gaat.
De nieuwste collectie van Milo&Me bestaat uit nieuwe modellen (panto en butterfly), nieuwe kleuren van de huidige modellen en kleinere maten (vanaf maat 40). Bekijk alle nieuwe monturen op de stand van Optiplus op de Centrop Sales, A32. Maak gebruik van onze preorder korting, €595,- voor een gevulde box met 24 monturen (de nieuwe modellen en kleuren (levering begin maart)).

Volg je neus tijdens de Centrop Sales, want bij ons in de stand staat de Koekbar! Op de Koekbar staat een prachtige antieke speculaasmachine die met de hand wordt aangezwengeld. Zo rollen er in een mum van tijd vele koekjes op de band, die plekke in de oven worden afgebakken!

Kom de heerlijke Milo&Me speculaasjes proeven of neem ze mee voor thuis ;-)

En heb je onze Looplabb leesbrillen al gezien? Mooie frisse kleuren en fijne monturen met een zachte finish. Bij 48 monturen ontvang je de display small gratis bij je bestelling. 

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor gereedschappen, onderdelen en accessoires. Tijdens de beurs ontvang op alle artikelen 5% beurskorting.

Tot ziens op de Centrop Sales stand A29, tot dan! 

Groeten, 
Marieke, Ivo, Jacco en Chantal

« Terug