De groothandel voor de opticien Gratis verzending Contact: 050 551 5200 / WhatsApp: 06 38 68 28 82 / info@optiplus.nl

Menu

Veilig feesten of ongestoord rusten tijdens de feestdagen

Alpine_Christmas_Banner_6x_without button.jpgdinsdag 11 december 2018 11:28

Alpine oordoppen en oorkappen zijn ideaal voor onder de kerstboom. Betaalbaar, praktisch en origineel. Harde muziek en knallend vuurwerk worden gefilterd, zodat zowel volwassenen als kinderen veilig kunnen feesten of ongestoord kunnen uitrusten tijdens de feestdagen. 

De Alpine display in kersteditie geeft extra aandacht aan de Alpine gehoorbescherming tijdens de feestdagen. Deze display bevat de nieuwe Sleepsoft oordoppen. Dankzij de unieke minigrip is het in- en uitnemen van de oordoppen nu nog eenvoudiger.

Alpine Christmas Display

De kartonnen kerstdisplay met 12 of 24 stuks wordt geleverd met de vernieuwde Sleepsoft, de Partyplug en de Pluggies Kids.

Ga direct naar de displays in de webshop >

Alpine Muffy en Muffy Baby oorkappen

Tijdens de feestdagen is het beschermen van het gehoor van de kleinsten eenvoudig met de Muffy en de Muffy Baby. De Muffy zijn stoere oorkappen voor kinderen in verschillende kleuren. De Muffy baby is geschikt voor baby's en peuters. Werkt perfect tegen veel prikkels en geluiden. De hoofdband is zo ontworpen dat deze nooit te strak zit. Bekijk ze direct online >

Kindervuurwerkbrillen

De kindervuurwerkbrillen van polycarbonaat zijn in verschillende kleuren leverbaar. Deze kunnen ook besteld worden samen met de Alpine Muffy oorkappen. Bekijk ze direct online >

« Terug

Top