Menu

Mijn winkelwagen

0

De groothandel voor de opticien Gratis verzending Contact: 050 551 5200 / whatsapp: 06 38 68 28 82 / info@optiplus.nl Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter

I-case met je eigen logo voor een complete merkbeleving

11-10

Wat is een huisstijl en waarom is een huisstijl van belang voor jouw optiekzaak? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet voor het bereiken van een complete merkbeleving in jouw optiekzaak!

Een eigen huisstijl is voor iedere optiekzaak van belang

Of je nu groot of klein bent, herkenbaarheid en beleving is voor ieder bedrijf van belang. Daarvoor heb je een huisstijl nodig. Een huisstijl bestaat onder andere uit je logo, je kleurgebruik, de vormen die je terug laat komen, je slogan en je naam, etc. Een consistente huisstijl draagt bij aan een professionele uitstraling. Het zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen bij je klanten. We hebben een paar huisstijl tips voor je op een rijtje gezet! 

Een paar huisstijl tips

  • Een huisstijl geeft je identiteit weer. Het laat de wereld zien wie je bent en waar je in gelooft. Laat je huisstijl dus overeenkomen met de identiteit van je zaak. Kies een beeldmerk en kleuren die bij jouw optiekzaak passen. 
  • Denk ook na over wie je doelgroep is, wat waarderen zij? 
  • Durf onderscheidend te zijn! 
  • Er zijn verschillende websites waar je eenvoudig zelf een beeldmerk kan ontwerpen. Kijk maar eens op Designevo of Designmantic. 
  • Schakel een bedrijf in om een nieuwe huisstijl te maken als het je zelf niet lukt.

 

  • Eén van de belangrijkste zaken is om een huisstijl consistent door te voeren zodat je in alle uitingen van je bedrijf dezelfde stijl hantert. Dit geldt dus niet alleen voor je winkelpand, maar ook voor je social media, zoals Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. 
  • Heb je ideeën voor een nieuwe huisstijl? Test ze uit! Vraag aan klanten, vrienden en familie wat voor gevoel ze krijgen bij de ontwerpen van een nieuwe huisstijl. Wat voor indruk maak je hiermee?
  • Houd je huisttijl vast en zorg ervoor dat je deze niet (te vaak) verandert. 

Jouw logo/beeldmerk overal!

Producten met jouw logo/beeldmerk zorgen voor een complete merkbeleving bij jouw klanten. Veel leveranciers leveren producten met logo. Zoals etui's, sprays, lenshouders etc. 

Gratis jouw logo op de i-case lenshouders

De i-case lenshouders zijn er in 5 kleuren, rood, groen, geel, oranje en blauw! Zoek de kleur uit die het beste bij jouw logo past, of kies een assortiment van kleuren. Te bestellen vanaf 336 stuks dan is de bedrukking gratis!

Ga direct naar het artikel 'I-case met logo' >

 

« Terug