De groothandel voor de opticien Gratis verzending Contact: 050 551 5200 / WhatsApp: 06 38 68 28 82 / info@optiplus.nl

Menu

Save the date 9 en 10 september voor de Centrop Sales

banner Klein Centrop Sales.jpg23-08

Hi,

Wow het is alweer bijna 9 en 10 september, tijd voor de Centrop Sales 2018! Wij zijn ook weer van de partij bij stand A30! Hier alvast een sneak preview ... ssst!

Milo&Me kindermonturen

De supersterke en flexibele kinderbrillen van Milo&Me zijn gemaakt om mee te rennen, springen, sporten en stoeien. En ze staan nog stoer ook! Tijdens de Centrop Sales geven we twee Milo&Me gevulde boxen weg. 24 Milo&Me brillen met merchandise en promotiemateriaal! Laat je gegevens achter bij onze stand dan maak je kans op een van de twee gevulde boxen. Op zondag en op maandag maken we een winnaar bekend! Bekijk de collectie online >

Nieuw! Alpine Baby Muffy

Nieuw van Alpine, de nummer 1 in gehoorbescherming, zijn de Alpine Muffy Baby oorkappen voor de allerkleinsten (0-2 jaar) voor gebruik in een omgeving met veel geluid.

Bekijk de Alpine Muffy online >

Looplabb leesbrillen

De Looplabb leesbrillen zijn erg kleurrijk, fashionable en ze zitten ook heerlijk! Zachte materialen en mooie modellen voor de trendy leesbril drager. Kom tijdens de Centrop Sales bij ons langs voor je goodiebag, daar zit een gratis Looplabb leesbril in!
Bekijk de Looplabb collectie >

Croakies

Ook voor handige brilkoordjes kun je bij ons terecht. Stijlvolle, duurzame en functionele brilkoordjes van Croakies. Dit Australische merk voor actieve mensen biedt ontzettend veel keuze in koordjes, banden en kettingen. Bekijk de Croakies online >

Goodiebag

We hebben deze keer een goed gevulde goodiebag voor je klaar liggen! We verklappen nog niet alles wat erin zit! Kom op 9 en 10 september bij ons langs bij stand A30 en haal jouw goodiebag op! 

Tot dan,

Team Optiplus

« Terug

Top