Menu

Mijn winkelwagen

0

De groothandel voor de opticien Gratis verzending Contact: 050 551 5200 / whatsapp: 06 38 68 28 82 / info@optiplus.nl Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter

Kids&ogen blog #7: oog- en gehoorbescherming tijdens de jaarwisseling

Kopie van Kidsenogen #6.jpg21-12

Het is bij iedereen bekend dat elk jaar tijdens Oud en Nieuw veel mensen oogschade oplopen. Minder bekend is dat ook gehoorschade tijdens de jaarwisseling veel voorkomt. Vuurwerkknallen halen met gemak 120 decibel; knallen van illegaal vuurwerk kunnen zelfs oplopen tot 170 decibel. Deze extreem hoge geluidsniveaus zijn niet alleen pijnlijk maar ook zeer schadelijk! (bron: Nationale Hoorstichting). Gebruik van oordopjes is dus geen overbodige luxe. En oogbeschadingen kunnen goed voorkomen worden, geen van de oogslachtoffers droeg een vuurwerkbril... 

Deel deze info met je klanten

Bied je klanten en hun kinderen voor de jaarwisseling de nodige oog- en gehoorbescherming. Informatie die je kunt delen hierover met je klanten vind je in onderstaande infographic. Deze kun je hier downloaden of hier om te laten drukken. Je kunt de afbeelding ook direct delen via de gratis social media marketing app voor opticiens: Embrosa. Dit kan op 2 manieren:

Download Embrosa in de AppStore of Google Play

  • Ga naar de app op je telefoon, rechts bovenin het menu zie je nu het icoontje voor scannen (zorg wel dat je de nieuwste versie hebt van de app!). Scan onderstaande code en je komt direct bij deze afbeelding in de app. Delen maar!
  • Of: je kunt ook in het linkermenu 'bladeren' kiezen en dan Optiplus aanklikken (eerst ons kiezen als bron), onze nieuwste berichten komen bovenin. 

« Terug