Menu

Mijn winkelwagen

0

De groothandel voor de opticien Gratis verzending Contact: 050 551 5200 / whatsapp: 06 38 68 28 82 / info@optiplus.nl Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter

Nieuw: Nannini leesbrillen

100-made-in-italy.png06-07

Nannini leesbrillen worden ontwikkeld en geproduceerd in Italië en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Nannini werkt nauw samen met Italiaanse ontwerpers om altijd onderscheidend en stijlvol te zijn. De ontwerpers zorgen voor elk detail, van het onderzoek van nieuwe grondstoffen naar het prototype blauwdruk en 3D, klaar voor de industrialisatie. Nannini doet niet alleen Research & Development, maar steunt de volledige supply chain van haar producten, van ontwerp tot productie.
De door de Certottica (Italiaans Instituut voor Certificatie van Optische Producten) toegepaste en door Certottica goedgekeurde bedrijfsnormen verklaren dat het bedrijf uitsluitend van grondstoffen van eerste kwaliteit gebruik maakt. Nannini is daarnaast geregistreerd bij het Italiaanse Ministerie van Volksgezondheid als een medische toepassing van klasse 1 voor alle producten. Nannini volgt deze zeer strenge productiestandaarden sinds de oprichting van het bedrijf in 1954.

We hebben gekozen voor een overzichtelijk assortiment van Nannini van kleurrijke leesbrillen, opvouwbare leesbrillen en SOS leesbrillen. Allemaal 100% ontwikkeld en geproduceerd in Italië. De opvouwbare leesbrillen zijn met een slim en eenvoudig systeem ongelooflijk plat op te vouwen. De SOS leesbrillen zijn zo klein dat ze makkelijk in een portmonnaie zijn op te bergen. 

Bekijk de leesbrillen >  

« Terug