Menu

Mijn winkelwagen

0

De groothandel voor de opticien Gratis verzending Contact: 050 551 5200 / whatsapp: 06 38 68 28 82 / info@optiplus.nl Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter

Embrosa: de social media marketing app voor opticiens

14-06

We hebben iets interessants voor je! Optiplus werkt samen met Embrosa: de gratis social media marketing app voor opticiens. Met Embrosa heb je altijd inspiratie die je kunt delen op Facebook, Instagram, Twitter en meer!

Zoek ‘Embrosa’ in de App Store of Google Play Store en download de App gratis!

 

Wat is het?

De Social Media Tip Tool van Embrosa is een app die je kant-en-klare berichten op je telefoon geeft om direct en met één druk op de knop te delen op social media. Zo ben je online altijd zichtbaar en blijf je met je klanten in contact! Inclusief beeldmateriaal en voorzien van handige marketing tips&tricks.

De berichten zijn speciaal geschreven voor opticiens en afgestemd op de dag, het seizoen en je assortiment. Zo kun je via social media je doelgroep bereiken en je klantenkring vergroten zonder dat je iedere dag na hoeft te denken wat je wilt posten!

Met Embrosa krijg je gratis:

  • Kant-en-klare berichten (die je evt. zelf kunt aanpassen) inclusief afbeeldingen om op social media te delen. Speciaal geschreven voor opticiens. 
  • Toegang tot een bibliotheek met meer dan 2000 algemene optiek berichten en berichten-tips.
  • Toegang tot een bibliotheek met kant-en-klare uitingen van de merken die jij gebruikt, geschreven in samenwerking met jouw leveranciers. Registreer je hiervoor gratis. 

De berichten en inspiratie kun je direct delen op Facebook, Instagram, Twitter etc.

Embrosa is alles in één: jouw tekstschrijver, fotograaf en social consultant. De marketingvriendin die je altijd bij de hand hebt.

Wij zijn Embrosa!

Rogier van den Berg en Melanie van Norden, founders van Embrosa, geloven in het betaalbaar en begrijpelijk maken van marketing voor iedere ondernemer door het slim inzetten van technologie. Met het goed inzetten van social media kan namelijk iedereen zijn doelgroep bereiken, klein of groot. 

Embrosa is een start-up en sinds een jaar actief in de beautybranche. En vanaf nu dus ook in de optiek! Voor de optiek werken ze samen met launching partners Optitrade, Eschenbach en Optiplus. Ook andere leveranciers kunnen berichten toevoegen in de app (naast de algemene optiek berichten). 

Waar?

Zoek ‘Embrosa’ in de App Store of Google Play Store en download de App gratis! Vergeet niet om je te registreren om berichten van je merken te ontvangen, ook dit is gratis.

Meer weten?

Lees meer over de app of neem contact op met Rogier of Melanie: support@embrosa.com, en volg Embrosa op Facebook en Instagram

« Terug