De groothandel voor de opticien Gratis verzending Contact: 050 551 5200 / WhatsApp: 06 38 68 28 82 / info@optiplus.nl

Menu

Nieuw! I-case, het lensbakje met tijdsindicatie

VIEW-2-iCase_vrijstaand.pngdonderdag 22 juni 2017 11:49

Ken je i-case al? De innovatieve lenshouder met tijdsindicatie voor een hygiënisch gebruik van contactlenzen. Met of zonder logo bedrukking mogelijk!

Voordeel voor de opticien

Het te laat vervangen van contactlenzen, kost je direct omzet. Als ieder 6-maanden pakket maandlenzen een maand langer wordt gedragen, kost je dit per klant iedere drie jaar een pakket aan contactlenzen. I-case zorgt ervoor dat de klant op tijd een vervangingspakket aanschaft en jij geen omzet misloopt. 

Voordeel voor de consument

Als contactlenzendrager is een goede bescherming van de ogen essentieel. Het is dan ook belangrijk dat de contactlenzen en het lensbakje op tijd vervangen worden. Veel contactlens gebruikers vergeten dit nogal eens.

Uit Amerikaans onderzoek is gebleken dat slechts 45% van de mensen met een 2-wekelijks vervangingsschema zich daar aan houdt. Binnen 3 weken doet 68% dat. Het is begrijpelijk dat het vergeten wordt om op tijd te vervangen, maar dit kan nare gevolgen hebben. De i-case is het extra geheugensteuntje om de kans op oogbeschadiging te verkleinen.

Hoe het werkt

Aan de linkerkant van de i-case zitten ringen die de maanden aangeven. Hiermee houdt de klant bij wanneer de i-case vervangen moet worden (iedere 3 maanden). De rechter ringen representeren dagen, hiermee houdt de klant bij op welke dag hij de lenzen moet vervangen. In het geval van maandlenzen, wordt begonnen met dag 1 en wordt de ring elke dag een tandje verder gedraaid, tot 31. Dan moeten de lenzen worden vervangen. De ring kan ook ingesteld worden op de wisseldatum, zo blijft de lenshouder een reminder voor de vervangdag van de lenzen. 

Met of zonder bedrukking

I-case is verkrijgbaar in 50 stuks zonder bedrukking en met bedrukking in 300, 600 of 1200 stuks. Allemaal inclusief 1 display. Bij i-case met bedrukking kun je de kleur kiezen van de lensbakjes, geef dit aan onder 'opmerkingen' in het winkelmandje. Je hebt keuze uit: rood, oranje, groen, geel en donkerblauw. Je logo kun je hier uploaden

Tijdelijk ontvang je 250 biodegradable lenshouders gratis bij je bestelling! Deze kun je tijdens oogmetingen gebruiken, een hygiënische en milieuvriendelijke oplossing.

Bekijk de i-case >

« Terug

Top