De groothandel voor de opticien Gratis verzending Contact: 050 551 5200 / WhatsApp: 06 38 68 28 82 / info@optiplus.nl

Menu

Blue Blocking brillen voor kinderen

Websitevisualseemoreuni2def2.jpg26-05

We zijn gestart met de productie en verkoop van Blauw Licht kinderbrillen! De brillen blokkeren het schadelijke blauwe licht uit computers, tablets en smartphones.

Wat is blauw licht?

Lees hier meer over wat blauw licht is en waarom het belangrijk is om kinderogen hiertegen te beschermen.

Aan de opticien en de consument: kan dat wel?

Via Optiplus bieden we de bril aan bij de opticien, via Seemore.nl bij de consument. Seemore.nl gebruiken we als een platform om de consument naar de opticien te leiden. Hoe doen we dat?

Vanuit Seemore promoten we de brillen, werken we samen met het Oogfonds, maken we aantrekkelijk promotiemateriaal, zorgen we voor publicatie in tijdschriften, kranten en online op social media. Seemore.nl biedt de consument informatie over blauw licht en informatie en afbeeldingen van de brillen via het merk Luca&Mavi. Luca&Mavi worden verbeeld door twee personages die kinderen informatie geven over Blauw Licht, zij worden gebruikt in allerlei promotionele uitingen van Seemore.
Op Seemore.nl en in onze promotie wordt consequent naar de opticien verwezen als de beste plek om de bril te kopen. Bij de opticien wordt de bril afgepast, kan de bril op sterkte worden gemaakt.

Kortom: Seemore.nl is een kanaal om de consument te bereiken en warm te maken om de bril bij de opticien aan te schaffen. 

Bestellen van een Blauw Licht bril

Je kunt de brillen online hier bestellen of je kunt met ons mailen / bellen / chatten / whatsappen. Het promotiemateriaal van Luca&Mavi is kosteloos beschikbaar vanaf week 22. 

Heb je vragen over de Blauw Licht brillen of over de verkoop hiervan? Neem dan gerust contact met ons op!

« Terug

Top